Wie is

marcheijdemanAchter “Website-voor-ZZP’ers.nl” staat Marc Heijdeman, van origine een film & TV producent. Hij heeft als video-editor in de post-productie gewerkt, was verkoop manager voor programma’s van National Geographic en Animal Planet, en werkte bij een Distributie bedrijf waar hij leiding gaf aan een team met grafisch ontwerpers, product ontwikkelaars en webshop beheerders.

Met “Website-voor-ZZP’ers.nl” wil hij ondernemers helpen voor lage kosten professioneel op het web te kunnen functioneren.

Hij werkt op de manier van deze tijd: meestal alleen, maar waar nodig samen met andere ondernemers als programmeurs, database-specialisten, tekstschrijvers en fotografen. En  natuurlijk met een goede achterwacht die op ieder moment de fakkel kan overnemen in geval van nood.

Hoewel hij voornamelijk intensieve begeleidingstrajecten met klanten doet, bedient hij ook graag de ondernemer met een (nog) niet groot budget. Want niet iedere ZZP’er of ondernemer heeft tijd en geld voor een langdurig en soms kostbaar traject. Zijn uitgangspunten voor een nieuwe dienst waren dan ook:

  • De financiële drempel voor een mooie en professionele site mag niet te hoog zijn, en de site moet mee kunnen groeien met de onderneming.
  • De site moet door de eigenaar zelf eenvoudig bij te werken zijn, ook al heeft die geen IT-kennis: ook al start je eenvoudig, nieuwe functionaliteit moet kunnen worden toegevoegd als de onderneming daar aan toe is. Duidelijke, heldere keuzes drukken de prijs.

Met “Website-voor-ZZP’ers.nl” kan hij precies leveren wat hij voor ogen heeft: een naar believen in te richten en uit te breiden gereedschapskist die ondernemers tegen geringe kosten in staat stelt de mogelijkheden van het web optimaal te benutten.

En wie is? … dus Marc Heijdeman